Futók, csüngők

Fehér plumbágó

Nagyon különleges, kevésbé ismert, csodálatos cserepes növény. Gyors növekedésű, ha jól érzi magát, akár métereket is hajthat egy évben. Nyár folyamán és ősszel hozza tenyérnyi csomókban fehér összetett virágait. Állványra vagy koszorúba futtassuk. Igénytelen, a napot kedveli, de a szárazságot jól tűri. Egy éves növényeket küldök.

1000 Ft / 1 tő

Fitonia

Régi növény, nagyanyánk korában volt fénykora ennek a jobb sorsra érdemes dísznövénynek. A kifejlett növény két részből áll, a föld feletti tőrózsából és minél idősebb, annál dúsabb, hosszabb a levele. A második része a szaporítására kifejlesztett hosszú száron hozott bujtások, melyek ha  nem kerülnek eltávolításra, egyre  bokrosabbak, nagyobbak, szebbek lesznek. Három színben tudok küldeni.

1000 Ft / db-től (változattól függően)

Golgota (fagyérzékeny)

Tehát ezt a fajta csoportot a komolyabb fagyok beállta előtt ajánlott bevinni a lakásba, szuterénba, téli kertbe. A most felsorolandó fajták nem igényelnek meleget, 3-8 OC fok is elég nekik az átteleléshez, ilyenkor kevésbé öntözzük.  Nyáron kiültethetjük, vagy csak a cserepet lesüllyeszthetjük a földbe. Napos helyet szeretik. Támrendszert igényelnek, ha jól érzik magukat, akkor 2-3 m-t is nőhetnek egy évben. A nyár folyamán hozzák sorra csodálatos virágaikat.

2500 Ft / 1 tő-től (változattól függően)

Jázmin

Mindenki ismeri ezt a nevet, de a növénycsoportot kevésbé. Tápanyagban gazdag földben gyorsan fejlődik és tavasszal, nyár elején fajtától függően hozza fehér csoportos, nagyon illatos virágait. Koszorúba körbe vagy állványra futtassuk. Napos helyet kedveli.

1000 Ft / 1 tő-től (változattól függően)

Pletyka

Szintén nagyanyánk virága volt, szinte egy lakásból sem hiányzott, eme igénytelen növény, mely az árnyékot is jól viseli. Különböző színben, levélnagyságban található, fajtától függően. Némelyik inkább bokrosodik, másikak futnak, csüngenek. Három színben tudok küldeni Önöknek.

500 Ft / 1 cserép-től (változattól függően)

© Péntek László - Minden jog fenntartva
Weboldal:

Főoldal
Bemutatkozás
Szállítási feltételek
Kapcsolat

Kínálatunk: